2009-07-13 16:16:19• hírek • Szatmar.ro

Csúszik a Liga1 kezdete?

Dragomir szerint a klubok nem hajlandóak engedni, így a halasztás sem kizárt.

Könnyen lehet, hogy a román labdarúgó bajnokság 2009-2010-es szezonja mégsem az tervezett időpontban, azaz augusztus elsején veszi kezdetét. Ezt Dumitru Dragomir, a Professzionális Labdarúgó Liga (LPF) elnöke jelentette ki, miután hétfőn tárgyalt az Országos Adó-és Pénzügyi Hatóság (ANAF) képviselőivel.

„Amennyiben nem egyezünk meg az ANAF képviselőivel, akkor a bajnokság nem indul el augusztus elsején. Egyelőre nem egyeztünk meg, de ez csak az első megbeszélés volt. Innentől kezdve folyamatosan tárgyalunk", mondta Dragomir.

 

Az ügy hátterében az áll, hogy az ANAF egy július 7-én kiadott közleményben leszögezte, hogy a klubok és a vele szerződésben álló felek, tehát a játékosok és a technikai valamint az adminisztratív stáb közötti megállapodások nem fedik a két fél közötti tulajdonképpeni munkaviszonyt. Ezért azoknak módosítaniuk kell a szerződéseket, ami nagyobb adókulccsal jár, ami pedig az egyesületeknek nem nyerte el a tetszését.

Dragomir határozottan kijelentette, amennyiben nem születik megegyezés az általa vezetett szervezet és az ANAF között, mind a 18 élvonalbeli klub felhatalmazta őt a pontvadászat kezdetének az elhalasztására.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: